Lainaa 1000 euroa – heti netistä

Kilpailuta halvin 1000 € luotto, se kannattaa. Lainahakemukset ovat nykyisin helppoja ja nopeita. Kun olet hakemassa 1000e kulutusluottoa kannattaa suunnata Rahoitusleijonien 1000 euron lainojen vertailuun joka löytyy alta.

Mistä saan edullisimman 1000 € luoton

Halvimman lainan löydät vertaamalla kulutusluotot. Sinua ajatellen olemme tehneet joustoluottojen vertailemisen helpoksi. Sivuston tarjoaa teille helpon lainavertailun alla!


Kuka voi hakea 1000 € kulutusluottoa?

Luottoja myönnetään yleensä vähintään 18 vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen sosiaaliturvatunnus, pysyvä osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja vähintään 1000 euron kuukausittaiset tulot. Alta löydät helpon tarkistuslistan, jonka avulla voit helposti selvittää voitko saada 1000 EUR lainaa.

Sinulla on:

 • suomalainen pankkitili
 • kotimainen sosiaaliturvatunnus
 • suomalainen osoite
 • minimissään 1000 euron kuukausittaiset tulot
 • nuhteettomat luottotiedot

Jos täytät yllä olevat kriteerit, onnittelut – voit saada 1000 e luottoa.

Paljonko korko on 1000 e lainassa?

Syyskuun 2019 alussa astuneen rahoitus- ja pikavippilain myötä viitekorot ovat alle 20% vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vuosittainen viitekorko saa olla enintään kaksikymmentä prosenttia vuoden aikana. Suurin osa lainoista on tätä nykyä kuitenkin erittäin paljon edullisempia.

Todellisten vuosikorkojen määrä on aina monien vaikuttavien tekijöiden summa. Nämä riippuvat viitekorosta, tilinhoitomaksuista ja muista lainanhoitokuluista. Jotta tiedät mikä laina on edullisin, kannattaa viitekoron sijaan tutkailla todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen kilpailuttamispalvelua 1000 € kulutusluotolle. OmaLainan viitekorko on alkaen 4,68% ja todellinen vuosikorko on alkaen noin 5,9%. Ainakin isompien lainojen osalta OmaLaina on siis usein edullisempi kuin perinteinen kivijalkapankki.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Mistä hakisin lainaa?

Suomessa on kymmeniä pankkeja, jotka tarjoavat edullista joustoluottoa. Voit tutustua muutamiin luotonmyöntäjiin alta.

OmaLaina – Kilpailuta 1000 e kulutusluotto

OmaLaina kilpailuttaa lainat.

OmaLaina vertailee kulutusluotot helposti ja nopeasti useiden eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, vain yhdellä hakemuksella. OmaLaina löytää hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan lainan usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta!

Täysin uudistettu ja entistä ehompi OmaLaina vertailee luottosi nopeasti ja luotettavasti.

 • Lainaa 100 – 60 000 €
 • Alhainen korko
 • Joustavat lainaehdot
 • Ei vakuuksia

OmaLaina on kotimainen lainankilpailutuspalvelu, joka vertailee puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. OmaLaina vertailee haluamasi lainasumman 100 – 60 000 euron väliltä, jonka jälkeen voit itse valita jopa kymmenistä lainaehdotuksista sinun tilanteeseesi sopivimman. Palvelu on täysin ilmainen, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Bank Norwegianilta 1000 euroa joustoluottoa

Norwegianilta saa lainaa netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 e lainaa jopa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia käyttöösi – mihin lainaa tarvitsetkaan. Hae nyt ja saat luottopäätöksen samantien. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian koskaan utele, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä internetissä tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Olet vähintään 23 vuotias
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!