Lainaa 10000 euroa

Löydä sivuiltamme edullisin 10000 € kulutusluotto lainavertailumme avulla. Lainahakemukset ovat nykyään helppoja ja nopeita. Kun olet hakemassa 10000 e luottoa kannattaa suunnata Rahoitusleijonien 10000 e lainojen vertailuun joka löytyy alta.

Miten löydän halvimman 10000 e kertalainan

Halvimman lainan löydät vertailemalla kertalainat. Sinun onneksi olemme tehneet joustoluottojen vertailemisen vaivattomaksi. Meidän sivustomme tarjoaa sinulle nopean lainavertailun alla!


Kenelle voidaan myöntää 10000 € joustoluottoa?

Kulutusluottoja tarjotaan yleensä vähintään 18 vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen sotu, pysyvä osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään 1000 € / kk säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Alta löydät kertaalleen helpon tarkistuslistan, jonka avulla voit helposti tarkistaa voitko saada 10000 € lainaa.

Sinulla on:

 • kotimainen pankkitili
 • suomalainen sosiaaliturvatunnus
 • suomalainen osoite
 • vähintään 1000 € / kk säännölliset tulot
 • puhdas luottohistoria

Jos täytät yllä olevat velvoitteet, onnittelut – voit hakea 10000 € luottoa.

Paljonko korko on 10000 € lainassa?

Syyskuun alussa voimaan astuneen rahoitus- ja pikavippilain myötä viitekorot ovat alle 20% vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vuosittainen viitekorko saa olla enintään kaksikymmentä prosenttia vuoden aikana. Suurin osa lainoista on tätä nykyä kuitenkin erittäin paljon edullisempia.

Tod. vuosikoron määrä on aina monien vaikuttavien tekijöiden summa. Nämä riippuvat viitekorosta, tilinhoitomaksuista ja muista lainanhoitokuluista. Jotta tiedät mikä laina on edullisin, kannattaa viitekoron sijaan tutkailla todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen kilpailuttamispalvelua 10000 euron luotolle. OmaLainan viitekorko on alk. 4,19% ja tod. vuosikorko on alkaen noin 5,9%. Ainakin isompien lainojen osalta OmaLaina on siis yleensä jopa edullisempi kuin perinteinen kivijalkapankki.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Mistä hakisin luottoa?

Suomessa löytyy tusinoittain lainayhtiöitä, jotka tarjoavat kohtuullista joustoluottoa. Voit tutustua muutamiin pankkeihin alta.

OmaLaina – Kilpailuta 10000 euron kulutusluotto

OmaLaina kilpailuttaa lainat.

OmaLaina vertailee joustoluotot helposti ja nopeasti useiden eri pankkien ja luotonanatajien kesken, vain yhdellä hakemuksella. OmaLaina löytää hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan luoton usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta!

Uudistettu ja entistä ehompi OmaLaina vertailee joustoluottosi nopeasti ja luotettavasti.

 • Joustoluottoa 100 – 60 000 euroa
 • Alhainen korko
 • Joustavat lainaehdot
 • Ilman vakuuksia

OmaLaina on suomalainen lainanvertailupalvelu, joka vertailee puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. OmaLaina vertailee haluamasi luoton 100 – 60 000 euron väliltä, jonka jälkeen voit itse valita jopa kymmenistä lainaehdotuksista sinun tilanteeseesi parhaimman. Palvelu on täysin maksuton, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Bank Norwegianilta 10000 euroa kulutusluottoa

Norwegianilta saa lainaa netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 € lainaa jopa heti tilille ilman vakuuksia käyttöösi – mihin itse haluat. Hae nyt ja saat vastauksen välittömästi. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä mukavasti internetissä tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriöitä
 • Olet vähintään 23 vuotias
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!