Lainaa 15000 euroa nopeasti

Vertaa ja löydä edullisin 15000 euron luotto lainavertailumme avulla. Lainan saaminen on nykyisin yksinkertaista. Silloin kun olet hakemassa 15000 € kulutusluottoa suosittelemme suuntaamaan Rahoitusleijonien 15000 € lainavertailuun joka löytyy alta.

Miten löydän halvimman 15000 euroa luoton

Edullisin laina löytyy vertaamalla kertalainat. Sinun onneksi olemme tehneet kulutusluottojen kilpailuttamisen vaivattomaksi. Sivustomme tarjoaa teille nopean lainavertailun alla!


Kenelle myönnetään 15000 € luottoa?

Lainoja myönnetään yleensä vähintään 18 vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen sosiaaliturvatunnus, pysyvä osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijalla tulee olla nuhteettomat luottotiedot ja minimissään 1000 € / kk säännölliset tulot. Alta löydät kertaalleen helpon tarkistuslistan, jonka avulla voit helposti tarkastaa voitko saada 15000 e kulutusluottoa.

Sinulla on:

 • kotimainen pankkitili
 • kotimainen sosiaaliturvatunnus
 • suomalainen kotiosoite
 • minimissään 1000 € / kk säännölliset tulot
 • puhtaat luottotiedot

Jos täytät yllä olevat kriteerit, onnittelut – voit hakea 15000 € joustoluottoa.

Kuinka iso korkoa on 15000 EUR luotossa?

Syyskuun alussa voimaan tulleen rahoitus- ja pikavippilain ansiosta viitekorot ovat alle 20% vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vuosittainen viitekorko saa olla enintään kaksikymmentä prosenttia vuoden aikana. Suurin osa lainoista on tätä nykyä kuitenkin erittäin paljon edullisempia.

Todellisen vuosikoron määrä on aina monien vaikuttavien tekijöiden summa. Nämä riippuvat viitekorosta, tilinhoitomaksuista ja muista lainanhoitokuluista. Jotta tiedät mikä laina on edullisin, kannattaa viitekoron sijaan tutkailla todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen kilpailuttamispalvelua 15000 euron joustoluotolle. Heidän viitekorko on alkaen 4,19% ja tod. vuosikorko on alkaen noin 5,9%. Ainakin isojen lainojen osalta OmaLaina on siis yleensä jopa halvempi kuin perinteinen kivijalkapankki.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Mistä hakisin luottoa?

Suomessa on kymmeniä pankkeja ja luotonmyöntäjiä, jotka tarjoavat kohtuullista kulutusluottoa. Voit tutustua muutamiin pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin alta.

OmaLaina – Kilpailuta 15000 e joustoluotto

OmaLaina kilpailuttaa lainat.

OmaLaina vertailee lainat luotettavasti ja nopeasti useiden eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, vain yhdellä hakemuksella. OmaLaina etsii hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan luoton usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta!

Uudistettu ja entistä ehompi OmaLaina vertailee kulutusluottosi vikkelästi ja luotettavasti.

 • Joustoluottoa 100 – 60 000 e
 • Parhaat korot
 • Joustavat lainaehdot
 • Ilman vakuuksia ja takaajia

OmaLaina on suomalainen lainankilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. OmaLaina kilpailuttaa haluamasi lainan 100 – 60 000 euron väliltä, jonka jälkeen voit itse valita useista lainatarjouksista sinun tilanteeseesi parhaimman. Palvelu on täysin maksuton, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Bank Norwegianilta 15000 e joustoluottoa

Norwegianilta saa lainaa netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 e lainaa jopa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia käyttöösi – mihin ikinä lainaa tarvitset. Hae nyt ja saat vastauksen samantien. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä mukavasti internetissä tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!