Lainaa 2000 € – Vertaa ja säästä

Vertaa ja löydä halvin 2000 € joustoluotto – koska vertaaminen kannattaa aina. Lainan saaminen on nykyään helpompaa. Kun olet hakemassa 2000 e kulutusluottoa kannattaa suunnata Rahoitusleijonien 2000 euron suureen lainavertailuun jonka löydätte alta.

Miten löydän halvimman 2000 e kertalainan

Edullisin laina löytyy aina vertaamalla joustoluotot. Sinun onneksi olemme tehneet lainojen vertaamisen nopeaksi. Meidän sivustomme tarjoaa teille helpon ja nopean lainavertailun alla!


Kuka voi hakea 2000 EUR luottoa?

Luottoja myönnetään yleensä vähintään 18-21 vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen sotu, osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijalla tulee olla nuhteettomat luottotiedot ja vähintään 1000 euron kuukausittaiset tulot. Alta löydät kertaalleen helpon tarkistuslistan, jonka avulla voit nopeasti selvittää voitko saada 2000 € luottoa.

Hakijalla on:

 • suomalainen pankkitili
 • suomalainen SoTu
 • kotimainen osoite
 • minimissään 1000 € / kk säännölliset tulot
 • luottotiedot kunnossa

Jos täytät yllä olevat velvoitteet, onnittelut – voit saada 2000 € luottoa.

Paljonko korkoa on 2000 e kulutusluotossa?

Syyskuun 2019 alussa tulleen rahoitus- ja pikavippilain myötä viitekorot ovat alle 20% vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vuosittainen viitekorko saa olla enintään kaksikymmentä prosenttia vuoden aikana. Suurin osa lainoista on tätä nykyä kuitenkin erittäin paljon edullisempia.

Todellisten vuosikorkojen määrä on aina monien vaikuttavien tekijöiden summa. Nämä riippuvat viitekorosta, tilinhoitomaksuista ja muista lainanhoitokuluista. Jotta tiedät mikä laina on edullisin, kannattaa viitekoron sijaan tutkailla todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen kilpailuttamispalvelua 2000 € luotolle. OmaLainan viitekorko on alkaen 4,19% ja tod. vuosikorko on alkaen noin 5,9%. Ainakin isojen lainojen osalta OmaLaina on siis usein edullisempi kuin perinteinen kivijalkapankki.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Mistä voin saada joustoluottoa?

Suomessa on kymmeniä pankkeja, jotka tarjoavat kohtuullista luottoa. Voit tutustua muutamiin pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin alta.

OmaLaina – Kilpailuta 2000 EUR joustoluotto

OmaLaina kilpailuttaa lainat.

OmaLaina vertailee kulutusluotot luotettavasti ja nopeasti useiden eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, vain yhdellä hakemuksella. OmaLaina löytää hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan luoton usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta!

Täysin uudistettu ja entistä parempi OmaLaina vertailee kulutusluottosi helposti ja luotettavasti.

 • Kulutusluottoa 100 – 60 000 e
 • Alhainen korko
 • Joustavat lainaehdot
 • Ei tarvitse vakuuksia

OmaLaina on kotimainen lainankilpailutuspalvelu, joka vertailee puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. OmaLaina vertailee haluamasi lainan 100 – 60 000 euron väliltä, jonka jälkeen voit itse valita useista lainaehdotuksista sinun tilanteeseesi parhaimman. Palvelu on 100% maksuton, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Bank Norwegianilta 2000 € joustoluottoa

Norwegianilta saa lainaa netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 € lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia käyttöösi – mihin ikinä lainaa tarvitset. Hae heti ja saat vastauksen välittömästi. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä mukavasti internetissä tunnistautumalla omilla pankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriöitä
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!