Lainaa 20000 €

Vertaile halvin 20000 € joustoluotto lainavertailumme avulla. Lainan saaminen on nykyään yksinkertaista. Silloin kun olet hakemassa 20000 € luottoa kannattaa suunnata Rahoitusleijonien 20000 e suureen lainavertailuun jonka löydätte alta.

Miten saan edullisimman 20000 euroa kulutusluoton

Edullisin laina löytyy vertailemalla kertalainat. Sinun onneksi olemme tehneet joustoluottojen kilpailuttamisen yksinkertaiseksi. Sivustomme tarjoaa teille helpon lainavertailun alla!


Kenelle voidaan myöntää 20000 euroa luottoa?

Joustoluottoja myönnetään yleensä vähintään 18-21 vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen sosiaaliturvatunnus, suomalainen pankkitili ja pysyvä osoite suomessa. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään 1000 euron kuukausittaiset tulot ja nuhteettomat luottotiedot. Alta löydät vielä helpon tarkistuslistan, jonka avulla voit helposti selvittää voitko saada 20000 EUR kulutusluottoa.

Hakijalla on:

 • suomalainen pankkitili
 • kotimainen sosiaaliturvatunnus
 • kotimainen osoite
 • vähintään 1000 € / kk säännölliset tulot
 • nuhteeton luottohistoria

Jos täytät yllä olevat kriteerit, onnittelut – voit hakea 20000 EUR lainaa.

Kuinka iso korko on 20000 euron kulutusluotossa?

Syyskuun 2019 alussa tulleen pikavippi- ja rahoituslain ansiosta viitekorot ovat alle 20% vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vuosittainen viitekorko saa olla enintään kaksikymmentä prosenttia vuoden aikana. Suurin osa lainoista on tätä nykyä kuitenkin erittäin paljon edullisempia.

Tod. vuosikorkojen määrä on aina usean tekijän summa. Nämä riippuvat viitekorosta, tilinhoitomaksuista ja muista lainanhoitokuluista. Jotta tiedät mikä laina on edullisin, kannattaa viitekoron sijaan tutkailla todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen kilpailuttamispalvelua 20000 EUR luotolle. Heidän viitekorko on alk. 4,19% ja todellinen vuosikorko on alkaen noin 5,9%. Ainakin isojen lainojen osalta OmaLaina on siis yleensä jopa edullisempi kuin perinteinen pankki.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Ketkä myöntävät lainoja?

Suomessa on kymmeniä luotonmyöntäjiä, jotka tarjoavat kohtuullista lainaa. Voit tutustua muutamiin pankkeihin ja luotonmyöntäjiin alta.

OmaLaina – Kilpailuta 20000 € luotto

OmaLaina kilpailuttaa lainat.

OmaLaina kilpailuttaa kulutusluotot helposti ja nopeasti useiden eri pankkien ja luotonanatajien kesken, vain yhdellä hakemuksella. OmaLaina etsii hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan lainan usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta!

Täysin uudistettu ja entistä ehompi OmaLaina kilpailuttaa lainasi helposti ja luotettavasti.

 • Joustoluottoa 100 – 60 000 EUR
 • Parhaat korot
 • Joustavat lainaehdot
 • Ei vakuuksia

OmaLaina on suomalainen lainanvertailupalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. OmaLaina kilpailuttaa haluamasi lainasumman 100 – 60 000 euron väliltä, jonka jälkeen voit itse valita monista lainaehdotuksista sinulle edullisimman. Palvelu on 100% ilmainen, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Bank Norwegianilta 20000 EUR kulutusluottoa

Norwegianilta saa lainaa netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 EUR lainaa nopeasti ilman vakuuksia käyttöösi – mihin lainaa tarvitsetkaan. Hae nyt ja saat vastauksen välittömästi. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian koskaan kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä mukavasti internetissä tunnistautumalla omilla verkkopankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriöitä
 • Olet vähintään 23 vuotias
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!