Lainaa 3000 euroa

Kilpailuta edullisin 3000 € kulutusluotto lainavertailumme avulla. Lainahakemukset ovat nykyisin nopeampia kuin aikaisemmin. Jos olet hakemassa 3000 € lainaa suosittelemme suuntaamaan Rahoitusleijonien 3000 e suureen lainavertailuun joka löytyy alta.

Miten löydän halvimman 3000 EUR lainan

Halvimman lainan löydät vertailemalla kertalainat. Sinun onneksi olemme tehneet lainojen vertailemisen vaivattomaksi. Sivuston tarjoaa teille helpon ja nopean lainavertailun alla!


Kenelle voidaan myöntää 3000 euroa luottoa?

Luottoja myönnetään yleensä vähintään 18 vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen sosiaaliturvatunnus, pysyvä osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijalla tulee olla minimissään 1000 € / kk säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Alta löydät vielä helpon tarkistuslistan, jonka avulla voit helposti tarkastaa voitko saada 3000 EUR lainaa.

Sinulla on:

 • suomalainen pankkitili
 • kotimainen SoTu
 • suomalainen kotiosoite
 • minimissään 1000 € / kk säännölliset tulot
 • nuhteettomat luottotiedot

Jos täytät yllä olevat velvoitteet, onnittelut – voit hakea 3000 EUR kulutusluottoa.

Paljonko korkoa on 3000 EUR kulutusluotossa?

Syyskuun 2019 alussa astuneen pikavippi- ja rahoituslain myötä viitekorot ovat alle 20% vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vuosittainen viitekorko saa olla enintään kaksikymmentä prosenttia vuoden aikana. Suurin osa lainoista on tätä nykyä kuitenkin erittäin paljon edullisempia.

Tod. vuosikoron määrä on aina usean tekijän summa. Nämä riippuvat viitekorosta, tilinhoitomaksuista ja muista lainanhoitokuluista. Jotta tiedät mikä laina on edullisin, kannattaa viitekoron sijaan tutkailla todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen kilpailuttamispalvelua 3000 euron luotolle. OmaLainan viitekorko on alkaen 4,19% ja tod. vuosikorko on alkaen noin 5,9%. Ainakin isompien lainojen osalta OmaLaina on siis yleensä jopa halvempi kuin pankki.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Mistä haen kulutusluottoa?

Suomessa löytyy kymmeniä pankkeja ja luotonmyöntäjiä, jotka tarjoavat edullista joustoluottoa. Voit tutustua muutamiin lainayhtiöihin alta.

OmaLaina – Kilpailuta 3000 EUR kulutusluotto

OmaLaina kilpailuttaa lainat.

OmaLaina vertailee joustoluotot helposti ja nopeasti useiden eri pankkien ja luotonanatajien kesken, vain yhdellä hakemuksella. OmaLaina etsii hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan lainan usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta!

Täysin uudistettu ja entistä ehompi OmaLaina vertailee luottosi nopeasti ja luotettavasti.

 • Kulutusluottoa 100 – 60 000 euroa
 • Parhaat korot
 • Joustavat lainaehdot
 • Ei vakuuksia

OmaLaina on kotimainen lainankilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. OmaLaina vertailee haluamasi lainan 100 – 60 000 euron väliltä, jonka jälkeen voit itse valita monista lainatarjouksista sinulle parhaimman. Palvelu on täysin ilmainen, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Bank Norwegianilta 3000 euroa luottoa

Norwegianilta saa lainaa netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 euroa lainaa jopa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia käyttöösi – mihin lainaa tarvitsetkaan. Hae heti ja saat vastauksen välittömästi. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä mukavasti internetissä tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriöitä
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!