Lainaa 30000 €

Vertaa sivuillamme edullisin 30000 euron luotto lainavertailumme avulla. Lainahakemukset ovat nykyisin nopeampia kuin koskaan aikaisemmin. Kun olet hakemassa 30000 euroa kulutusluottoa kannattaa suunnata Rahoitusleijonien 30000 € suureen lainavertailuun joka löytyy alta.

Mistä saan halvimman 30000 € lainan

Edullisimman lainan löydät vertaamalla joustoluotot. Sinua ajatellen olemme pyrkineet tekemään joustoluottojen vertaamisen nopeaksi. Sivustomme tarjoaa sinulle nopean ja helpon lainavertailun alla!


Kuka voi saada 30000 EUR kulutusluottoa?

Lainoja tarjotaan yleensä vähintään 18 vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen sosiaaliturvatunnus, osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään 1000 euron kuukausittaiset tulot ja nuhteettomat luottotiedot. Alta löytyy helppo tarkistuslista, jonka avulla voit helposti selvittää voitko saada 30000 euroa lainaa.

Sinulla on:

 • suomalainen pankkitili
 • suomalainen SoTu
 • suomalainen osoite
 • minimissään 1000 euron kuukausittaiset tulot
 • puhtaat luottotiedot

Jos täytät yllä olevat velvoitteet, onnittelut – voit hakea 30000 € lainaa.

Paljonko korko on 30000 e luotossa?

Syyskuun alussa voimaan tulleen rahoitus- ja pikavippilain ansiosta viitekorot ovat alle 20% vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vuosittainen viitekorko saa olla enintään kaksikymmentä prosenttia vuoden aikana. Suurin osa lainoista on tätä nykyä kuitenkin erittäin paljon edullisempia.

Todellisen vuosikoron määrä riippuu aina useista asioista. Nämä riippuvat viitekorosta, tilinhoitomaksuista ja muista lainanhoitokuluista. Jotta tiedät mikä laina on edullisin, kannattaa viitekoron sijaan tutkailla todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen kilpailuttamispalvelua 30000 € joustoluotolle. OmaLainan viitekorko on alk. 4,19% ja tod. vuosikorko on alkaen noin 5,9%. Ainakin isojen lainojen osalta OmaLaina on siis usein halvempi kuin pankki.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Ketkä myöntävät luottoja?

Suomessa on tusinoittain pankkeja, jotka tarjoavat kohtuullista luottoa. Voit tutustua muutamiin rahoitusyhtiöihin ja pankkeihin alta.

OmaLaina – Kilpailuta 30000 e kulutusluotto

OmaLaina kilpailuttaa lainat.

OmaLaina vertailee lainat helposti ja nopeasti useiden eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, vain yhdellä hakemuksella. OmaLaina etsii hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan lainan usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta!

Täysin uudistettu ja entistä ehompi OmaLaina vertailee joustoluottosi nopeasti ja luotettavasti.

 • Luottoa 100 – 60 000 €
 • Parhaat korot
 • Joustavat lainaehdot
 • Ilman vakuuksia

OmaLaina on kotimainen lainanvertailupalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. OmaLaina vertailee haluamasi lainan 100 – 60 000 euron väliltä, jonka jälkeen voit itse valita jopa kymmenistä lainatarjouksista sinun tilanteeseesi sopivimman. Palvelu on 100% maksuton, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Bank Norwegianilta 30000 € luottoa

Norwegianilta saa lainaa netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 EUR lainaa nopeasti ilman vakuuksia käyttöösi – mihin itse haluat. Hae nyt ja saat vastauksen välittömästi. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian koskaan kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä mukavasti internetissä tunnistautumalla omilla pankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!