Lainaa 40000 euroa

Vertaa ja löydä edullisin 40000 euron kulutusluotto lainavertailumme avulla. Lainan hakeminen on tänäpäivänä nopeampaa. Jos olet hakemassa 40000 € lainaa suosittelemme suuntaamaan Rahoitusleijonien 40000 € lainojen vertailuun jonka löydätte alta.

Mistä löydän edullisimman 40000 e kertalainan

Edullisin laina löytyy vertailemalla joustoluotot. Sinun onneksi olemme pyrkineet tekemään kulutusluottojen vertailemisen yksinkertaiseksi. Sivuston tarjoaa sinulle nopean lainavertailun alla!


Kuka voi hakea 40000 euroa lainaa?

Lainoja tarjotaan yleensä vähintään 18-21 vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen SoTu, pysyvä osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijalla tulee olla minimissään 1000 euron kuukausittaiset tulot ja nuhteettomat luottotiedot. Alta löytyy vielä helppo tarkistuslista, jonka avulla voit helposti tarkistaa voitko saada 40000 e joustoluottoa.

Hakijalla on:

 • kotimainen pankkitili
 • suomalainen SoTu
 • suomalainen kotiosoite
 • vähintään 1000 euron kuukausittaiset tulot
 • luottotiedot kunnossa

Jos täytät yllä olevat velvoitteet, onnittelut – voit saada 40000 euroa kulutusluottoa.

Paljonko korkoa on 40000 euron joustoluotossa?

Syyskuun 2019 alussa tulleen rahoitus- ja pikavippilain myötä viitekorot ovat alle 20% vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vuosittainen viitekorko saa olla enintään kaksikymmentä prosenttia vuoden aikana. Suurin osa lainoista on tätä nykyä kuitenkin erittäin paljon edullisempia.

Todellisten vuosikorkojen määrä on aina monien vaikuttavien tekijöiden summa. Nämä riippuvat viitekorosta, tilinhoitomaksuista ja muista lainanhoitokuluista. Jotta tiedät mikä laina on edullisin, kannattaa viitekoron sijaan tutkailla todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen kilpailuttamispalvelua 40000 EUR kulutusluotolle. Heidän viitekorko on alkaen 4,19% ja todellinen vuosikorko on alkaen noin 5,9%. Ainakin isompien lainojen osalta OmaLaina on siis yleensä jopa edullisempi kuin kivijalkapankki.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Ketkä myöntävät lainoja?

Suomessa löytyy tusinoittain pankkeja ja luotonmyöntäjiä, jotka tarjoavat halpaa lainaa. Voit tutustua muutamiin pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin alta.

OmaLaina – Kilpailuta 40000 EUR joustoluotto

OmaLaina kilpailuttaa lainat.

OmaLaina kilpailuttaa kulutusluotot luotettavasti ja nopeasti useiden eri pankkien ja luotonanatajien kesken, vain yhdellä hakemuksella. OmaLaina löytää hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan luoton usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta!

Täysin uudistettu ja entistä parempi OmaLaina vertailee joustoluottosi helposti ja luotettavasti.

 • Lainaa 100 – 60 000 €
 • Alhainen korko
 • Joustavat lainaehdot
 • Ilman vakuuksia ja takaajia

OmaLaina on kotimainen lainankilpailutuspalvelu, joka vertailee puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. OmaLaina kilpailuttaa haluamasi lainasumman 100 – 60 000 euron väliltä, jonka jälkeen voit itse valita monista lainaehdotuksista sinun tilanteeseesi parhaimman. Palvelu on 100% ilmainen, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Bank Norwegianilta 40000 e kulutusluottoa

Norwegianilta saa lainaa netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 euroa lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia käyttöösi – mihin lainaa tarvitsetkaan. Hae heti ja saat vastauksen välittömästi. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä mukavasti internetissä tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!