Lainaa 5000 euroa nopeasti

Kilpailuta halvin 5000 EUR luotto lainavertailumme avulla. Lainan hakeminen on nykyisin helppoa. Kun olet hakemassa 5000 euroa lainaa kannattaa suunnata Rahoitusleijonien 5000 e lainojen vertailuun jonka löydät alta.

Miten saan edullisimman 5000 e lainan

Edullisimman lainan löydät vertaamalla luotot. Sinun onneksesi olemme tehneet joustoluottojen vertaamisen vaivattomaksi. Sivuston tarjoaa sinulle nopean lainavertailun alla!


Kuka voi hakea 5000 EUR joustoluottoa?

Joustoluottoja myönnetään yleensä vähintään 18-21 vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen SoTu, suomalainen pankkitili ja osoite suomessa. Lisäksi hakijalla tulee olla nuhteettomat luottotiedot ja minimissään 1000 € / kk säännölliset tulot. Alta löytyy kertaalleen helppo tarkistuslista, jonka avulla voit helposti selvittää voitko saada 5000 euroa kulutusluottoa.

Sinulla on:

 • kotimainen pankkitili
 • suomalainen sotu
 • kotimainen kotiosoite
 • minimissään 1000 € / kk säännölliset tulot
 • nuhteeton luottohistoria

Jos täytät yllä olevat kriteerit, onnittelut – voit hakea 5000 EUR lainaa.

Kuinka iso korkoa on 5000 € joustoluotossa?

Syksyllä 2019 voimaan tulleen rahoitus- ja pikavippilain myötä viitekorot ovat alle 20% vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vuosittainen viitekorko saa olla enintään kaksikymmentä prosenttia vuoden aikana. Suurin osa lainoista on tätä nykyä kuitenkin erittäin paljon edullisempia.

Tod. vuosikoron määrä on aina usean tekijän summa. Nämä riippuvat viitekorosta, tilinhoitomaksuista ja muista lainanhoitokuluista. Jotta tiedät mikä laina on edullisin, kannattaa viitekoron sijaan tutkailla todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen kilpailuttamispalvelua 5000 e luotolle. Heidän viitekorko on alkaen 4,19% ja todellinen vuosikorko on alkaen noin 5,9%. Ainakin isompien lainojen osalta OmaLaina on siis yleensä jopa edullisempi kuin perinteinen pankki.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Mistä voin saada kulutusluottoa?

Suomessa on tusinoittain lainayhtiöitä, jotka tarjoavat edullista luottoa. Voit tutustua muutamiin pankkeihin ja luotonmyöntäjiin alta.

OmaLaina – Kilpailuta 5000 € laina

OmaLaina kilpailuttaa lainat.

OmaLaina kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti useiden eri pankkien ja luotonanatajien kesken, vain yhdellä hakemuksella. OmaLaina etsii hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan luoton usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta!

Täysin uudistettu ja entistä parempi OmaLaina kilpailuttaa joustoluottosi nopeasti ja luotettavasti.

 • Luottoa 100 – 60 000 euroa
 • Alhainen korko
 • Joustavat lainaehdot
 • Ei tarvitse vakuuksia

OmaLaina on 100% kotimainen lainankilpailutuspalvelu, joka vertailee puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. OmaLaina vertailee haluamasi luoton 100 – 60 000 euron väliltä, jonka jälkeen voit itse valita monista lainaehdotuksista sinun tilanteeseesi parhaimman. Palvelu on täysin ilmainen, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Bank Norwegianilta 5000 e luottoa ja lainaa

Norwegianilta saa lainaa netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 € lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia käyttöösi – mihin lainaa tarvitsetkaan. Hae heti ja saat vastauksen välittömästi. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian koskaan utele, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä mukavasti internetissä tunnistautumalla omilla verkkopankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Olet vähintään 23 vuotias
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!