Lainaa 50000 euroa – nopeasti ja helposti

Vertaa sivuillamme edullisin 50000 € kulutusluotto lainavertailumme avulla. Lainan hakeminen on tänäpäivänä nopeaa. Kun olet hakemassa 50000 euroa luottoa kannattaa suunnata Rahoitusleijonien 50000 e lainavertailuun jonka löydätte alta.

Mistä saan halvimman 50000 € luoton

Edullisin laina löytyy vertailemalla joustoluotot. Sinun onneksi olemme pyrkineet tekemään kulutusluottojen kilpailuttamisen helpoksi. Sivustomme tarjoaa teille helpon lainavertailun alla!


Kenelle voidaan myöntää 50000 € joustoluottoa?

Joustoluottoja myönnetään yleensä vähintään 18-21 vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen SoTu, suomalainen pankkitili ja osoite suomessa. Lisäksi hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja minimissään 1000 euron kuukausittaiset tulot. Alta löydät kertaalleen helpon tarkistuslistan, jonka avulla voit helposti tarkastaa voitko saada 50000 euroa luottoa.

Hakijalla on:

 • suomalainen pankkitili
 • suomalainen sosiaaliturvatunnus
 • kotimainen kotiosoite
 • minimissään 1000 € / kk säännölliset tulot
 • puhdas luottohistoria

Jos täytät yllä olevat kriteerit, onnittelut – voit hakea 50000 EUR lainaa.

Kuinka iso korkoa on 50000 EUR joustoluotossa?

Syyskuun alussa voimaan astuneen pikavippi- ja rahoituslain myötä viitekorot ovat alle 20% vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vuosittainen viitekorko saa olla enintään kaksikymmentä prosenttia vuoden aikana. Suurin osa lainoista on tätä nykyä kuitenkin erittäin paljon edullisempia.

Tod. vuosikorkojen määrä on aina monien vaikuttavien tekijöiden summa. Nämä riippuvat viitekorosta, tilinhoitomaksuista ja muista lainanhoitokuluista. Jotta tiedät mikä laina on edullisin, kannattaa viitekoron sijaan tutkailla todellista vuosikorkoa.

Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen kilpailuttamispalvelua 50000 € lainalle. Heidän viitekorko on alk. 4,19% ja todellinen vuosikorko on alkaen noin 5,9%. Ainakin isompien lainojen osalta OmaLaina on siis yleensä jopa edullisempi kuin kivijalkapankki.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Ketkä myöntävät lainoja?

Suomessa on tusinoittain pankkeja, jotka tarjoavat kohtuuhintaista luottoa. Voit tutustua muutamiin rahoitusyhtiöihin alta.

OmaLaina – Kilpailuta 50000 euron luotto

OmaLaina kilpailuttaa lainat.

OmaLaina kilpailuttaa lainat luotettavasti ja nopeasti useiden eri pankkien ja luotonanatajien kesken, vain yhdellä hakemuksella. OmaLaina etsii hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan lainan usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta!

Täysin uudistettu ja entistä parempi OmaLaina kilpailuttaa kulutusluottosi vikkelästi ja luotettavasti.

 • Joustoluottoa 100 – 60 000 euroa
 • Alhainen korko
 • Joustavat maksuehdot
 • Ei tarvitse vakuuksia

OmaLaina on kotimainen lainanvertailupalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. OmaLaina kilpailuttaa haluamasi lainasumman 100 – 60 000 euron väliltä, jonka jälkeen voit itse valita useista lainatarjouksista sinun tilanteeseesi edullisimman. Palvelu on täysin ilmainen, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi

Bank Norwegianilta 50000 euroa joustoluottoa

Norwegianilta saa lainaa netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 euroa lainaa jopa heti tilille ilman vakuuksia käyttöösi – mihin ikinä lainaa tarvitset. Hae heti ja saat vastauksen samantien. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä mukavasti internetissä tunnistautumalla pankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriöitä
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!