Pikavippi – Pikalaina heti tilille

Pikavippi on nimensä mukaisesti nopea laina, jonka saa yleensä heti tilille hakemuksen jälkeen. Jo 2000 luvun alussa tuli ensimmäiset pikavipit, jotka mahdollistivat nopeat lainat kaikille kuluttajille helposti netin kautta. Tällöin pikavipeillä tuli kuitenkin äkkiä huono maine, koska pikavippien todelliset vuosikorot saattoivat olla jopa tuhansia prosentteja. Nyt kun pikavippilaki 2019 on astunut voimaan, on pikavipeilläkin entistä (jopa satoja prosentteja) edullisemmat korot. Sadan euron pikavipistä ei makseta korkoja kuin muutaman euron – ja vuosikorkoa tutkiessa voi iloitakseen huomata että kaikkien nykylainojen viitekorot ovat enintään 20% vuodessa. Pikavipit ovat siis entistä edullisempi vaihtoehto pankkilainalle!

Mistä löydän edullisimman pikavipin?

Halvimman lainan löydät vertailemalla luotot. Sinun onneksesi olemme tehneet lainojen vertaamisen nopeaksi. Sivuston tarjoaa teille helpon lainavertailun alla!


Paljonko on pikavipin korko?

Ennen syyskuuta 2019 pikavippien hinnat olivat moninkertaisia nykyiseen verrattuna. Satasen lainan korko saattoi olla 20 euroa kuukaudessa tai jopa enemmän. Nyt kuitenkin uuden pikavippilain myötä on pikavippien korot tulleet alas. Uusi pikavippilaki määritti seuraavat muutokset:

  • Viitekorko saa olla enintään 20%
  • Perustamiskulut ja kuukausikulut (sis. tilinhoitomaksut) saavat olla enintään 150 € / vuosi

Tätä nykyä pikavippien suurimman osan todelliset vuosikorot ovat alle 30%, mikä tekee pikavipeistä entistä kilpailukykyisemmän laina-vaihtoehdon pankkilainoille.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippiyrityksestä riippuen, pikavippiä voi hakea vähintään 18-22 vuotiaat henkilöt, joilla on tili suomalaisessa pankissa, suomalainen kotiosoite, säännölliset (vähintään 1000 euron) kuukausittaiset tulot ja nuhteeton luottohistoria. Jos luottotiedot ovat menneet, voit 99% varmuudella olla varma, että et tule saamaan hyväksyttyä luottopäätöstä.

Mutta, jos sinulla on tarpeeksi ikää, säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja osoite suomessa, voit saada jopa tuhansia euroa pikavippiä heti tilille. Kannattaa siis heti tutustua Suomen pikavippeihin!

Mistä pikavippiä voi hakea?

Pikavippiä, pikalainoja ja kulutusluottoja voi hakea kymmeniltä eri yrityksiltä Suomessa. Suosituimmat Pikavippien tarjoat taitavatkin tätä nykyä olla Ferratum, Credit24, Limiitti.fi, Vippi.fi ja Saldo. Tutustu yllä olevasta taulukosta kaikkiin suomessa toimiviin pikavippeihin ja hae heti tilillesi edullinen pikavippi – se voi olla tililläsi jo vartin päästä!

Ferratum.fi – Koroton pikavippi

Hae koroton pikavippi Ferratumilta.
Ferratumin Joustava –luotolla voit nostaa lainaa koska tahansa haluamissasi erissä 2000 euron luottorajan sisällä. Voit lyhentää lainaa sinulle sopivissa kuukausierissä tai halutessasi voit maksaa koko lainan kerralla pois ilman erillisiä kustannuksia. Uusien asiakkaiden etuna on 30 ensimmäistä päivää ilman korkoja tai kuluja. Ferratum myöntää siis kuukauden korotonta pikavippiä uusille asiakkailleen!

Ferratumin korotonta lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Hakijalla tulee olla oma sähköpostiosoite sekä suomalainen matkapuhelinliittymä ja pankkitili. Ferratumin verkkopalveluun voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla tai nykyisenä asiakkaana henkilökohtaisen PIN-koodin avulla.

Tutustu siis Ferratumiin ja hae korotonta lainaa!

Hae lainaa Ferratumilta

Bank Norwegianilta jopa tuhansia euroa pikavippiä

Norwegianilta saa edullista pikavippiä netistä.

Bank Norwegian tarjoaa 1000 – 60 000 € lainaa nopeasti ilman vakuuksia käyttöösi – mihin ikinä lainaa tarvitset. Hae nyt ja saat luottopäätöksen välittömästi. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian koskaan kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä internetissä tunnistautumalla pankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

  • Ei maksuhäiriöitä
  • Vähintään 23 vuoden ikä
  • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa

Hae Bank Norwegian lainaa tästä!

Mihin pikavippiä yleensä käytetään?

Pikavipin käyttötarkoituksia on yhtä monia kuin lainanhakijoitakin. Joskus esimerkiksi jääkaappi menee rikki, auton pohjasta vuotaa öljyä tai lompakko on tyhjä ja palkkapäivä on vasta viikon päästä. Oli kyse mistä tahansa talouden rypystä, voi sen helposti ja nopeasti hoitaa pikavipin avulla. Pikavippien yleisin käyttökohde on kuitenkin ihan perinteiset päivittäisostokset, kuten hygieniatarvikkeet, ruoka, bensa ja bussiliput.

Lisää pikavipeistä – Usein kysyttyä

Alta löydätte muutaman usein kysytyn kysymyksen, joka saattaa vastata myös sinun pohdintaan.

Mistä pieni pikavippi?

Pienikin pikavippi kannattaa aina vertailla etukäteen. Jos kuitenkin lyhytaikaisesti tarvitset pikavippiä, kannattaa heti suunnata Ferratumille, joka tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen kuukauden lainan ilman kuluja ja korkoja. Saat Ferratumilta ensimmäisen pikavipin 0€ kuluilla ja 0% koroilla. Kuten varmaan voit arvatakin, ei löydy ilmaista lainaa halvempaa.

Hae koroton pikavippi Ferratumilta.

Mistä pikavippi 18 vuotiaalle?

Myös 18-vuotias voi saada pikavippiä joistain paikoista. Esimerkiksi. Limiitti.fi ja BlueFinance tarjoavat pikavippiä myös 18 vuotiaille. Limiitistä voit saada pikavippiä 100-2000 euroa ja BlueFinancesta voit saada pikavippiä 100-5000 euroa. Sinä 18-vuotias, hae siis lainaa heti!

Mistä lainaa useiden pikavippien maksuun?

Jos sinulla on avoimia pikavippejä, joissa on korkea korko, kannattaa lainat ehdottomasti yhdistää yhdeksi edulliseksi ja pitkäaikaiseksi lainaksi. Esimerkiksi OmaLaina tarjoaa lainojen yhdistämistä. OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään.

Hae OmaLainaa tästä

Miten selvitä pikavippikierteestä?

Jos sinulla on kohtuuulliset tulot, voit kilpailuttaa isomman lainan, jolla maksat kaikki pikavipit pois. OmaLainasta voit saada jopa 20 vuotta maksuaikaa – jos teet järkevän suunnitelman lainojen takaisinmaksua varten. Jos tilanne on kuitenkin jo ryöstäytynyt käsistä, kannattaa tutustua Takuusäätiöön. Heiltä saat ilmaiseksi tukea ja neuvontaa taloustilanteesi selkeyttämistä ja parantamista varten. Tutustu heidän neuvontaan osoitteessa: https://www.takuusaatio.fi/hae-apua/talous-ja-velkaneuvontapalvelut/takuu-saation-neuvonta